Groene thee en Gezondheid
De invloed van groene thee op de gezondheid is al eeuwen bekent in het oosten.

Pas de laatste jaren worden de gezonde eigenschappen van groene thee en witte thee ook in Europa erkent.

Onderzoek na onderzoek toont aan wat in het oosten al lang bekent is, groene thee en witte thee bevorderen de gezondheid. En wat minstens zo belangrijk is, het is gewoon lekker !

!
   

Groene thee en afslankthee

Groene thee kan helpen bij afslanken.
Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van speciale afslankthee te vinden. Zij beweren dat deze thee beter werkt dan groene thee en dus beter helpt afvallen. Hoewel er in deze afslankthee werkzame bestanddelen kunnen zijn toegevoegd is het erg duur en is het effect niet veel groter dan dat van gewone groene thee. Hou het natuurlijk en ga op zoek naar groene thee die jij lekker vindt. Dat is goedkoper en gezonder.
!
   

Groene thee en stress

Groene thee kan helpen stresshormonen te verlagen, vermindert slecht cholesterol en helpt je afvallen doordat de verbranding versnelt zonder je hartslag te verhogen.

Afvallen kun je doen op twee manieren: door minder energie binnen te krijgen of door meer energie kwijt te raken. Groene thee helpt je afvallen doordat je meer energie verbrandt en tegelijkertijd afvalstoffen in je lichaam vermindert. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze thee echt helpt met afvallen doordat het je stofwisseling versnelt. Wanneer je stofwisseling versnelt verbruikt je lichaam meer energie waardoor je sneller zult afvallen.

Verder zitten er in groene thee en in witte thee zeer veel anti-oxidanten, deze zouden kanker helpen voorkomen. 

!
   

Groene thee en afvallen

Het werkt zo goed door de combinatie van cafeïne en de anti-oxydanten die in groene thee voorkomen. En juist die combinatie maakt het verschil met koffie. In koffie zit ook cafeïne maar door de andere stoffen in koffie stijgt je bloedsuiker niveau. Dit zorgt er voor dat de vetverbranding geblokkeerd wordt. Door groene thee te drinken stijgt je bloedsuiker niveau niet en worden vetcellen kleiner. En dat is precies wat je wilt als je op dieet bent.
!